Ida Virtaranta

Heipparallaa!

Minä olen Ida ! Olen 29 vuotias, kahden ihanan pojan äiti Hämeenlinnasta. Perheeseen kuuluu myös aviomies <3 Valokuvaamisen olen muutama vuosi sitten aloittanut ihan harrastusmielessä. Tätä lajia olenkin harjoittanut sitten tiiviisti nämä vuodet. Paljon on opittu ja kuvattu, ja paljon on vielä opittavaa ja koettavaa.

Teen päätöikseni muita töitä, ja valokuvausta sivutyönä. Kaksi niin erilaista työtä, mutta mitkä vastapainottavat toinen toistaan. Valokuvaus on minulle myös erittäin terapeuttista. Vaikka ihmisenä olenkin sosiaalinen, kärsin kuitenkin sosiaalisten tilanteiden pelosta. Kuvaaminen, ja siinä kohtaamani ihmiset ovat kuitenkin auttaneet minua pääsemään eroon pahimmasta pelosta.

Olen hyvin lapsirakas ihminen, ja eniten ehkä siksi tykkäänkin kuvailla juuri lapsia ja perheitä. Tilanteet näissä kuvauksissa pyrin aina luomaan niin että se on rentoa, kiireetöntä ja toteutetaan aina lasten ehdoilla. Minua ei tarvitse missään nimessä jännittää!

Tykkään myös haastaa itseäni kokeilemaan aina jotain uutta, ja saatankin saada yhtäkkiä huippuhyvän kuvausidean, jota lähteä toteuttamaan. Rakastan valokuvausta, koska siinä pystyn tarkkailemaan omaa kehitystäni ja oppia aina uusia ja uusia asioita. Jokainen kuvaus on minulle henkilökohtainen, jonka suunnittelen aina mahdollisimman huolellisesti, ja asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Toivottavasti nähdään kuvausten merkeissä ! 


Yhteystiedot