JP Spets

Olen keski-ikäinen valokuvaaja, koulut käynyt ja valokuvaajaksi valmistunut suomalainen mies. Kotini on nykyään Hämeenlinnassa Kanta-Hämeessä ja päivätyöni teen Valokuvaamo Pikselissä. Kuvaan pääasiassa muotokuvaa ja kaupallista kuvaa. Olen myös mainostoimistoyrittäjä.

Olen onnellinen mies, saan tehdä työkseni sitä, mikä alkoi harrastuksena 35 vuotta sitten. Minä suhtaudun valokuvaamiseen edelleen intohimoisesti opiskeltuani siitä itselleni ammatin. Seuraan alan uusimpia trendejä ja kehitän osaamistani jatkuvasti. Valokuvassa minulle tärkeintä on kertoa tarina. Samalla se on myös kuvaamisen suurin haaste, joka jaksaa sytyttää minut vuodesta toiseen. Siksi valokuvaajana toimiminen on parasta mitä tällä hetkellä tiedän. Uuden ajan moderni valokuvaamo poikkeaa ehkä siitä perinteisestä, mikä ihmisille tulee mieleen ensimmäisenä. Minut löytää useammin asiakkaiden luota kuvaamasta kuin kiinteästä toimitilastani. Hämeenlinna on valokuvaajalle unelmasijainti Helsinki-Tampere-Turku-kolmiossa, asiakaspohja on suurin Suomessa.

Synnyin lähes puoli vuosisataa sitten pienessä Sisä-Savon kunnassa nimeltä Vesanto. Viimeisestä kuluneesta vuosikymmenestä olen ollut noin puolet ulkomailla: Espanjassa, Irlannissa, Virossa ja Ruotsissa. Teen kuvaa useisiin käyttötarkoituksiin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Videotuotanto ja ilmakuvaus ovat osa palvelutarjoomaani. Töitäni on julkaistu erilaisissa lehdissä, mainoksissa, verkkosivuilla, verkkokaupoissa ja teoksina sekä niiden osina.


Yhteystiedot