Studioprojekti käynnissä!

Olin haaveillut suuremmasta studiotilasta jo tovin, kunnes eräänä heinäkuisena päivänä sain päähänpiston pistää kyselyn vesille halukkaista kumppaneista kimppastudiohankkeeseen. Halukkaita tulikin mukavasti ja sattumalta löysin Hämeenlinnan Kantolasta myös tarpeisiimme täysin soveltuvan tilan.

Sovin näyttöajan studiotiloihin ja kävin katsastamassa tilat – Tilat osoittautuivat mitä mainioimmiksi tarjoten suuren yhtenäisen tilan, joka myös järkevällä suunnittelulla olisi jaettavissa kahdeksi erilliseksi kuvaustilaksi. Tilasta löytyi myös valmiina jo WC ja vesipiste, joten mitään suurempia muutoksia tilaan ei tarvittaisi. Pientä perussiistimistä, vähän valaisimien uusimista ja lattian siloittelua vain!

Pienen myyntipuheen saattelemana mukaan karsiutui Ossi Parvela, Riku Hasari sekä Pasi Vähänen Hämeenlinnasta muodostaen minut mukaan lukien Studio Kantolaa pyörittävän nelikon. Studiolaisista seuraa myöhemmin kattavampi esittelyosuus, joten pysykäähän kuulolla!