Ready, set, GO!

Tämä viikonvaihde on ollut melkoista ”tykitystä”, ainakin allekirjoittaneella. Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina muutamia tunteja työllistäneet kuvauskeikat ja keikkojen välissä vähän studioremppaa.

Perjantaina studiotilojen lattia sai viimeisen silauksensa, eli toisen maalikerroksen pintaan, jonka ansiosta heti lauantaiaamuna pääsimme tuomaan studiolle tarpeellisia kamppeita sisään. Lauantaipäivä menikin erilaisten pesuaine- ja siivousvälinetarvikkeiden kaupasta ramppaamisen sekä keittiön työtason rakentelun merkeissä. Pasi oli järjestänyt säilytyskaappeja studiotiloihin ja Riku isänsä kanssa oli askarrellut keittiön työtason lähes valmiiksi sillä aikaa, kun allekirjoittanut lappasi hääkeikalla kermakakkua naamariinsa. Lauantaina illalla viriteltiin vielä sohvakaluston, kahvinkeittimen ja keittiön spottivalojen (on muuten komeat!) paikkoja, jonka jälkeen lähdimme huilaamaan.

Sunnuntaina allekirjoittanut oli jälleen kuvauskeikalla heti aamusta, mutta iltapäivällä pääsimmekin askartelemaan vielä valomuokkainten seinäkiinnityskoukkuja, säilytystiloja sekä jääkaappia ja mikroa paikoilleen. Ensi viikolla sähkäri tulee vielä viimeistelemään ulkokyltin valon ja ilmanvaihtokoneiden kytkennät, jonka jälkeen studio on vihdosta viimein ns. ”luovutuskunnossa”! Pieniä säilytysratkaisuparannuksia ja keittiötilojen maalailuja vielä tehdään, mutta studiolla kuvaushommat lähtevät studiolaisten toimesta käyntiin jo ensi viikon aikana.

Murtovarkaiden harmiksi alueelta löytyy myös tallentava videovalvonta, eikä tiloissa tulla koskaan säilyttämään mitään rahaksi muutettavaa ja arvokasta kalustoa. Ei ole siis vaivan väärti!

Pari fiiliskuvaa tältä illalta: