Studioprojekti etenee!

Perjantaina 2.9. saimme vihdosta viimein avaimet studiotiloihin – Ei tosin siksi, että studiotilat olisivat jo valmiit vaan siksi, että pääsisimme askartelemaan viikonloppuna kylttejä ja muita esivalmisteluja kuntoon, jotta studion käyttöönotto sujuu mahdollisimman ripsakasti sitten, kun sisällä remonttihommat on valmiit.

Vuokranantaja on tehnyt hienoa työtä sisällä maalailtuaan nuhruiset seinät valkoiseksi, asentaen kattoon lediloisteputket, hiottuaan lattian ja maalattuaan sen tasaisen väriseksi. Lisäksi tilaan on asennettu lämpöverho sisäänkäynnin yläpuolelle sekä vanha putkipatteri on vaihdettu uuteen modernimpaan versioon. Vielä on hieman sähkötöitä jäljellä (n. 40 pistorasiaa), jonka jälkeen lattia maalataan kertaalleen vielä uusiksi. Tämän jälkeen pääsemme asentelemaan keittiökalusteita ja muita kiinteitä kalusteita paikoilleen.

Tänään saimme n. klo 17 aikoihin aikataulut mätsäämään ja saavuimme studiolle kylttien ja taustakartonkitelineiden asentelua varten. Ulkopuolelle asennettiin studion iso mainoskyltti sekä kuvaajien kyltit, sisätiloihin asennettiin 2kpl 3 rullan taustakartonkitelineitä. Studiotila alkaa pikkuhiljaa hahmottumaan!

Ohessa muutamia Pasin nappaamia tilannekuvia tämän päivän karkeloista. Stay tuned!