Studio Kantolan avajaiset oli menestys

Viime viikonloppuna, tarkemmin ottaen lauantaina 22.10.2016 klo 12-18 järjestettiin Studio Kantolan viralliset avajaiset ”Avoimet ovet”-periaatteella. Tarjolla oli Jannen vaimon, Hennan loihtimia makeita ja suolaisia tarjottavia, kahvia, virvokkeita ja vähän karkkiakin perheen pienimmille.

Lauantain Hämeen Sanomista löytyi myös pienoinen tarinanpoikanen studiomme synnystä sekä sen perusperiaatteista. Artikkelin voitte lukea klikkaamalla alla olevaa kuvaa suuremmaksi.

14700759_561249624071154_3984502127260009107_o

Avajaisten suunnittelu ei suinkaan ollut yksinkertaisimmasta päästä, sillä kellään meistä neljästä ei ollut minkäänlaista tuntumaa sen suhteen, että minkälaista porukkamäärää avajaisiin voisi edes varovasti ennakoida saapuvaksi. Voimmekin kaikki siis todeta yhteen ääneen, että olemme äärimmäisen positiivisesti yllättyneitä siitä, että teitä avajaisista kiinnostuneita ihmisiä ilmestyi paikalle näin jälkikäteen laskettuna yli 150 ! Aivan mahtava määrä, kiitos tästä teille kaikille!

Tarjosimme myös niille, joille paikan päälle saapuminen fyysisesti oli syystä tai toisesta mahdotonta, mahdollisuuden osallistua avajaishuumaan seuraamalla livenä avajaisia Periscopen kautta. Periscopelähetykseen voitte kaikki palata vielä näin jälkikäteenkin klikkaamalla TÄSTÄ .

Lisäksi Janne kuvaili avajaisten yhteydessä ”30 sekunnin potretteja”, jotka Janne syväsi heti kuvauksen jälkeen asiakkaan valitsemaan maisemaan. Kaikki avajaisten aikana otetut kuvat löytyvät Studio Kantolan Facebook-sivulta. Selailemista helpottamaan upotimme kuvat myös tähän artikkelin yhteyteen.

Toivottavasti avajaiset avasivat teille hieman käsitystänne Studio Kantolan vakiokuvaajista ja löysitte mieleisen kuvaajan tulevaisuuden tarpeisiinne. Olkaa rohkeasti yhteydessä suoraan valitsemaanne kuvaajaan kuvaustarpeiden ilmaantuessa.

Vielä kerran – ISO KIITOS teille kaikille, nähdään studiolla!

https://www.facebook.com/studiokantola/photos/?tab=album&album_id=561269380735845